AMMATTITAIDOLLA JA JOUSTAVALLA PALVELULLA

Sähköasennukset

Palvelemme sähköasennuksissa Tornionlaakson, Ylläksen, Levin ja Rovaniemen alueilla.

Sähköasennukset Tornionlaaksossa, Levillä ja Rovaniemellä
Älykotijärjestelmä remontti- ja uudiskohteisiin

Sähkösuunnittelusta asennuksiin

Toteutamme uudis- ja remonttikohteiden sähkösuunnitelmat sekä kaikki tarvittavat sähköasennus- ja huoltotyöt tarvittavine tuotteineen ja tarvikkeineen. Kohteitamme ovat omakotitalot, mökit, asuntoyhtiöt, navetat, hallit ja yrityskiinteistöt.

Käytämme pääsääntöisesti sähköasennuksissa Schneider Electric Exxact -tuotteita.
Kotipaikkamme on Ylitornio, mutta palvelualueemme sähköasennuksissa on Tornionlaakso, Ylläs ja Levi, Kittilä sekä Rovaniemen ympäristö joiden alueilla liikumme viikottain.

Kauttamme saat myös aurinkosähköratkaisut, joiden osalta palvelemme koko Lapin sekä Oulun alueella.

Sähkötyöt

Sähköasennukset ja huoltotyöt

Erilaiset sähköasennukset ja -huollot myös hälytystyönä.

Sähköasennukset tarvikkeineen

Hoidamme työt kaikkine osineen ja tarvikkeineen.

Omakotitalojen ja vapaa-ajanasuntojen sähkösuunnittelu

Remontti ja -uudiskohteiden sähkösuunnitelmat.

Sähköurakointi

Remontti- ja uudiskohteiden sähköurakoinnit.

ABB-free@home kiinteistöautomaatio

Toimiva älykoti

Meiltä saat myös ABB-free@home -älykotijärjestelmän, jolla kodin ja loma-asuntojen eri toimintoja voidaan ohjata tilanteen ja mieltymysten mukaan seinään asennetuista painikkeilla, kosketusnäytöllä, ääniohjauksella, tietokoneella ja mobiililaitteilla.

Voit ohjata järjestelmällä valaistusta, pistorasioita, lämmitystä, ovipuhelinta, verhoja,  markiiseja ja valvontajärjestelmiä. Ohjauksen voi tehdä manuaalisesti tai tehdä niistä automaattisia toimintoja, joita ohjaa aika, auringon sijainti ja säätila. Ohjaus onnistuu myös puheohjauksella Amazon Alexan kautta (englanniksi).

Järjestelmä on väyläpohjainen ja/tai langaton, joten se vastaa myös tulevaisuuden tarpeita ja mahdollisuuksia. ABB-free@home on mahdollista asentaa keskitetysti sähkökeskukseen tai hajautetusti asennusrasiohin. Järjestelmällä voidaan tehdä myös vanhemmista taloista älykoteja ilman isoja remontteja.

Käyttö ei rajoitu vain asuinkiinteistöihin

ABB-free@home järjestelmä ei ole suunniteltu vain kotien ohjaukseen vaan sillä voidaan ohjata kaikkia muitakin rakennuksia aina varastoista kirkkoihin.

Tilanneohjaus

Voit luoda erilaisia tilatoimintoja, esim. poissaolotila voi sammuttaa automaattisesti valaistuksen, tietyt pistorasiat, sulkea verhot sekä laskea automaattisesti lämpötilaa ja käynnistää valvontajärjestelmän sekä simuloida eri toiminnoilla valaistusta, jotta asunto ei vaikuttaisi tyhjältä.

Logiikkaohjauksia

Voit luoda logiikkasääntöjä, jotka ohjaavat kodin toimintoja. Tällainen voi olla esim. toiminto, jossa tuulen noustessa tietylle tasolle järjestelmä ajaa markiisit sisään.

Ohjaukset ryhmissä tai erikseen

Voit ohjata esim. valaistusta ja pistorasioita yksittäin tai ryhmissä.

Etähallintaportaali

Järjestelmän ja siihen liitettyjen laitteiden ja toimintojen hallinta ja valvonta onnistuu selaimella ja älylaitteilla mistä vain.

Push-ilmoitukset

Saat järjestelmältä myös tapahtumailmoituksia ja hälytyksiä matkapuhelimeen.

Ulko- ja katuvalaistus sekä pihojen sähkötyöt

Pihavalaistukset

Toteutamme omakotitalojen, yrityskiinteistöjen ja julkisten rakennusten ulkovalaistuksen ja pihavalaistuksen helppona avaimet käteen ratkaisuna olipa kohde uusi tai vanhan valaistuksen vaihto moderniin energiatehokkaaseen tekniikkaan.

Sähköautojen latauspisteet

Hybridi- ja sähköautojen lataus vaatii varsinkin taloyhtiöissä pihasähköistyksen uusimista. Vanhat autojen lämmitystolpat eivät vastaa tulevaisuuden tarpeita, joten pyydä tarjous parkkipaikan sähköistyksen uusimisesta. Meiltä saat myös latauspisteet ja niiden asennukset kotitalouksille.
Sähköautojen latauspisteet

Katu- ja ulkoilureittien valaistus

Meiltä saat myös erilaisten ulkoilureittien sekä katuvalojen rakennusurakat.
Sivustolla käytetään evästeitä, joilla varmistetaan että sivut toimivat oikein sekä seurataan mm. kävijämääriä. Voit halutessa estää evästeiden käytön myös selainasetuksissa.